Blog
SEO para hoteles

Com pot ajudar el bloc al SEO de la teva web d’hotel?

“És que no recordo com s’hi entrava”, “no em deixa posar les fotos que jo vull”, “se’m desmarxa tot”, “uff, no tinc temps d’escriure”, “no sé què posar-hi”… et sona? Els nostres clients ens ho diuen dia sí dia també quan els preguntem com és que encara no fan servir el bloc per a posicionar-se a internet.

El  bloc és aquella secció de la web que és dinàmica, que s’ha de poder actualitzar fàcilment amb un gestor de continguts que puguis manegar sense maldecaps. Si encara tens problemes (tècnics) per a publicar articles al teu bloc, planteja’t canviar de CMS (gestor de continguts). T’ajudem a resoldre-ho? Explica’ns el problema: judit@sokvist.com

Perquè és important tenir un bloc integrat al web del TEU hotel?

Perquè el client actual és un “turista social” que abans de reservar al teu hotel haurà investigat sobre tu, s’haurà informat de què hi ha al teu territori, quina oferta lúdica ofereixes, quin ambient es respira al teu establiment, etc., factors tangibles i intangibles que l’influiran a l’hora de prendre una decisió. Tota aquesta informació és la que pots transmetre mitjançant el bloc. Si no dónes informació de qui ets i com treballes, perquè el client s’arriscarà a deixar el seu valuós temps a les teves mans?

Apart de satisfer una demanda del teu client potencial, el bloc t’ajudarà a millorar el posicionament orgànic de la teva web. Com?

 1. Els articles, vídeos, fotos, etc. que crees i comparteixes habitualment al bloc, fan que els cercadors s’interessin més per la teva web i li donin més visibilitat.
 2. Els motors de cerca com Google i Bing busquen contínuament continguts frescos i de qualitat amb les paraules clau més utilitzades en cada moment. Si nodreixes els teus articles i continguts d’aquestes paraules clau els motors de cerca comptaran amb tu per als seus resultats de cerca.
 3. El contingut que tu generes des del teu bloc atraurà tràfic a la teva web. Aquí el possessiu és important: si tot el contingut que generes el publiques en xarxes socials, els clics es dirigiran a aquella xarxa social i beneficiarà el seu tràfic, no el teu.
 4. Podràs aprofitar els continguts del teu bloc per a alimentar les xarxes socials i fer-te més visible. No és el mateix compartir coses dels altres que crear un contingut original i únic.
 5. Entraràs en el món dels bloggers i influencers, i això t’interessa. Els influencers són persones o empreses del teu sector que gaudeixen de molt bona reputació i les seves opinions són escoltades pel teu públic objectiu. És interessant que mitjançant el teu bloc comencis a col·laborar amb ells ja que t’ajudaran a augmentar el prestigi i la visibilitat a internet del teu establiment.
 6. Tindràs la oportunitat de crear una comunitat de seguidors i subscriptors. Si aportes continguts interessants per al teu públic objectiu, estaran encantats de seguir-te, recomanar-te i compartir les teves novetats, ofertes i promocions. Aprofita per a fidelitzar-los.
 7. Els teus clients potencials coneixeran millor el teu negoci, entendran millor el teu producte, captaran els matisos del teu missatge i el seu grau de satisfacció estarà més alineat amb l’expectativa que els has creat. T’estalviaràs unes quantes crítiques negatives.

SEO para hoteles

Quan dóna resultats una estratègia de Blogging?

T’ho diem per l’experiència de portar diversos blocs d’hotels i establiments turístics; perquè l’estratègia de Blogging doni resultats has de:

 1. Ser constant i publicar una mitjana d’un article a la setmana.
 2. Tenir en compte les paraules clau més utilitzades en cada moment.
 3. Relacionar-te amb altres bloggers que puguin aportar continguts interessants.
 4. Tenir el bloc optimitzat per a SEO i preocupar-te de que tots els teus articles estiguin optimitzats. Vols saber com es fa això? Descarrega’t aquesta guia gratis. T’ho expliquem tot amb detall.
 5. Ser actiu i mirar de “col·locar” els teus continguts en portals, foros i blocs de bona reputació (linkbuilding).
 6. Complementar l’estratègia de Blogging amb l’Email Marketing i les Xarxes Socials. Tot compta. Has de ser multidisciplinar.
 7. Convertir la teva web en una màquina de conversions. Posa-li-ho molt fàcil al visitant perquè faci la reserva immediatament després d’haver-lo seduit. Perquè… tens una web responsive, no? Encara trobem webs sense motor de reserves. I et queixes que els clients se’n van a booking? Sabies que hi ha motors de reserves que no cobren comissió?

Segons els temps o diners que inverteixes els resultats arriben després de 4 mesos com a mínim. Però són més duradors i ja no t’hauràs de preocupar per Google, perquè hauràs aconseguit prospectes de qualitat, tindràs una base de dades fiable i podràs fidelitzar clients més fàcilment.

Creus que no passen prou coses al teu hotel per a generar un contingut setmanal? Quan comences una conversa amb els teus clients, les coses que pots comunicar són infinites! A Sokvist no se’ns acaben mai les idees. Deixa’ns fer-ho per tu. Et sorprendràs de la de històries que passen al teu entorn.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *