Serveis per a la digitalització de comerços

Fem ecommerce i consultoria digital per a botigues a peu de carrer

Si vols que analitzem el teu projecte

Continua llegint i descobreix com digitalitzar el teu negoci, i descarrega't la guia Com etiquetar productes al teu Instagram.

Sokvist - E-commerce en un portàtil

Complementa les vendes amb una botiga online

Amb un gestor senzill i
auto administrable

Podràs pujar els teus productes a la web fàcilment, també des del mòbil, i sincronitzar-los amb el teu catàleg de Facebook.

Amb Punts de Venda
Interactius

T'integrem l'inventari amb PUNTS DE VENDA INTERACTIUS perquè en un sol lloc puguis tenir control del que vens online, a les botigues físiques, o a les parades al carrer.

Sincronitzada amb Facebook i Instagram

Perquè puguis etiquetar els teus productes als feeds d'Instagram i Facebook, fer-los visibles i fer-los arribar al teu públic.

Amb tots els mètodes de pagament

Els teus clients podran pagar amb els mètodes habituals: VISA, Paypal, Stripe, Mastercard, etc.

Amb eines
per a l'atenció
al client digital

T'integrem eines de missatgeria instantània perquè puguis donar una atenció impecable al teu client.

+ Apps específiques per al sector comerç

Hi ha una gran oferta d'aplicacions digitals pensades per a facilitar gestions relacionades amb la venda online: emprovadors digitals, wishlists, ubicació de punts de recollida, gestió de ressenyes. La llista és llarga, t'ajudarem a trobar la que s'ajusta a allò que necessites.

Com serà la teva e-commerce?

Sokvist - E-commerce en un mòbil

A la teva mida

Ni sobredimensionada, ni limitada, exactament l’eina que respon a les necessitats d'avui, i preparada per a créixer.

SEO friendly

Amb tots els requeriments tècnics imprescindibles per a posicionar-se orgànicament.

Mobile first

Dissenyada des de la perspectiva de la usabilitat mòbil perquè els clients que ho fan tot amb el mòbil gaudeixin comprant a la teva botiga.

Qui ets tu:

T’hi mires molt amb el servei. Tens cura de que tingui una bona experiència quan entra al teu local. Amb la ecommerce, també.

Ets una empresa petita. Tens poc personal. Vols posar-te al dia amb una inversió assumible i a la mida dels teus balanços.

Busques un partner que t'entengui i t'ajudi en aquest repte. Sense permanències ni quotes mensuals, però amatent a les teves inquietuds i necessitats.

T’atabales amb el ROI, Ads, KPIs, feeds, leads, SEO, però vols que la teva botiga sigui visible i complementar les vendes offline amb les online.

Qui som nosaltres

Coneixem bé les empreses petites i hi treballem a gust, perquè això ens permet donar una atenció molt personalitzada. Som un equip format per consultors que et podem ajudar en cada punt del procés de digitalització: gestió de marca i reputació online, desenvolupament i programació de webs/apps, fotografia de producte per a ecommerce, marketing digital i SEO, dinamització comercial, atenció al client online.

Suport en la promoció, comunicació i èxit de vendes!

Un cop tinguis la botiga online a punt, t'ajudem a planificar les accions de promoció i comunicació digital. T'ajudem a fer un Pla de Marketing Digital i a treure el màxim profit de les campanyes d'Instagram, enviament de newsletters, fidelització del client online, i a combinar la dinamització comercial online i offline.

Tallers de tècniques de venda online i offline

Oferim tallers que t'ajudaran a treure el màxim profit de les eines digitals. Podem fer-los personalitzats per al teu negoci exclusivament, o per a col·lectius com associacions de botiguers, ajuntaments o centres de promoció econòmica:

  • Formació per a gestionar la ecommerce de forma autònoma - Taller personalitzat d'1 hora aprox (online).
  • Eines digitals per a promocionar els teus productes - Workshop de 2 a 4 hores, presencial o online.
  • Converteix el teu local en un punt de venda consultiva, i aconsegueix la venda (online o ofine) - Reunió personalitzada presencial o telemàtica, o workshop per a col•lectius. Presencial o telemàtic. Aprox 2 hores.
  • La botiga física com a lloc d'experiències: el marketing d'esdeveniments i com enllaçar-lo amb la venda online - Workshop d'aprox. 2 hores presencial o telemàtic.